chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Antara?

De ecu van uw Opel Antara auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Antara auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Opel  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Opel Antara auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Antara auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Antara specialist. Daarna verzenden we de software van uw Opel Antara aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Opel Antara ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Antara auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Antara een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Opel Antara.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Opel Antara chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

De beste Opel Antarachiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u Opel Antara kan doen:

Methodes voor Opel Antara motor tuning:

Voor het Opel Antara motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Antara OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Antara is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Antara auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Antara chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Antara auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Door het Opel Antara auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Opel Antara auto!

Chiptuning Opel Antara Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Antara. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over Opel Antara ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Antara auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Opel Antara fabrikant kan veranderen en je auto Opel Antara kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Opel Antara producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het Opel Antara chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer informatie over eco chip tuning Opel Antara.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Opel Antara. Je kan je ECU (de computer van je Opel Antara) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Opel Antara kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hieronder bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel Antara, zonder dat hierbij aanpassingen Opel Antarabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel Antara auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel Antara auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.