chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Terrano 2 kan doen:

De ecu software van uw Nissan Terrano 2 is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Nissan auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Nissan Terrano 2 chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningNissan Terrano 2?​

Voor stage 1 tunen Nissan Terrano 2 plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Terrano 2 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Terrano 2.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan Terrano 2.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Nissan Terrano 2 chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Nissan Terrano 2 auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

De beste Nissan Terrano 2tuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Terrano 2 auto kan worden!

Methodes voor Nissan Terrano 2 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Nissan Terrano 2 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Terrano 2 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Nissan Terrano 2 auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Nissan Terrano 2 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Nissan Terrano 2 ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Nissan Terrano 2 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Nissan Terrano 2 chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Nissan Terrano 2tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Nissan Terrano 2 auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Terrano 2 chiptuning. Hierbij pas je de Nissan Terrano 2 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Terrano 2 auto haalt.

Voor wie alles uit hun Nissan Terrano 2 auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over Nissan Terrano 2 ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Nissan Terrano 2 ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Nissan Terrano 2 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Nissan Terrano 2 halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto Nissan Terrano 2 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer informatie over Nissan Terrano 2 eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Nissan Terrano 2. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning locaties vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Nissan Terrano 2 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan Terrano 2 en bent u uw Nissan Terrano 2 dus even kwijt.