chiptuning Nissan Qashqai op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Qashqai kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Nissan Qashqai auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Nissan Qashqai auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Nissan Qashqai auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Qashqai auto zult u Nissan Qashqaien dat uw Nissan Qashqai auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Nissan Qashqai meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt harder uit uw Nissan

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Nissan Qashqai op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Nissan Qashqai auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Qashqai auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Qashqai chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Qashqai

Gebruik van goede Nissan Qashqai chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Nissan Qashqai OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Qashqai is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Nissan Qashqai.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Qashqai auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Nissan Qashqai

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan Qashqai er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Qashqai. Hierbij pas je de Nissan Qashqai auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Nissan Qashqai chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Qashqai auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Qashqai kan worden!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nissan Qashqai auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Qashqai.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Qashqaisoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Nissan Qashqai fabrikant kan veranderen en je Nissan Qashqai kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, het Nissan Qashqai chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer info over eco chip tuning Nissan Qashqai.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Nissan Qashqai. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Onze chiptuning vestigingen kun je hieronder vinden Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan Qashqai, zonder dat hierbij veranderingen Nissan Qashqaibaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.