chiptuning Nissan Pulsar op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Pulsar auto kan doen:

De ecu software van uw Nissan Pulsar auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Nissan Pulsar een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Pulsar auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Beter geluid

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw Nissan Pulsar

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Pulsar auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Pulsar engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Nissan Pulsar engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Pulsar, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Pulsar. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Nissan Pulsar auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan Pulsar auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Nissan Pulsar tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Nissan Pulsar motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Nissan Pulsar OBD chiptuning

OBD tuning Nissan Pulsar is een populaire methode om je auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Nissan Pulsar.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Nissan Pulsar chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Nissan Pulsar aanpassen. Zonder de Nissan Pulsar ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Pulsar met meer kracht, zonder dat je Nissan Pulsar auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Nissan Pulsar chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Nissan Pulsartuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Pulsar. Hierbij pas je de Nissan Pulsar auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Pulsar auto haalt.

Deze vorm van Nissan Pulsar chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Gespecialiseerde notie over Nissan Pulsar ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Pulsarsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Nissan Pulsar producent je auto Nissan Pulsar kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Nissan Pulsar halen.

Zeker, je Nissan Pulsar chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over eco tuning Nissan Pulsar.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Nissan Pulsar. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je Nissan Pulsar is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een lijst van de chiptuning locaties Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan Pulsar.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan Pulsar doen.