chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Primera?

De ecu software van uw Nissan Primera is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Nissan Primera auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Nissan Primera door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Primera auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Nissan Primera zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw Nissan Primera

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Primera auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Primera engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Primera auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Primera engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Primera auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Primera. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Primera dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Nissan Primera een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Nissan Primera in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Nissan Primera chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Nissan Primera.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan Primera

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Nissan Primeratuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Primera kan doen:

Verschillende vormen Nissan Primera motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Primera OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Primera is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan Primera.

Daardoor is dit een voordelige Nissan Primera chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Nissan Primera ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Door het Nissan Primera auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Nissan Primera Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Nissan Primera tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Primera chiptuning. Hierbij pas je de Nissan Primera auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Nissan Primera is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw Nissan Primera kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Nissan Primera kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Nissan Primera je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Nissan Primera eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Nissan Primera. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Nissan Primera kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Nissan Primera chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Beneden kunt u al de Mijn Chiptuning locaties vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Nissan Primera chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Nissan Primera.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan Primera auto doen.