chiptuning Nissan Patrol: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Patrol chiptunen?

De ecu software van uw Nissan Patrol auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Nissan Patrol is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je Nissan Patrol auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningNissan Patrol?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Patrol engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Patrol past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Patrol. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Patrol. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Nissan Patrol auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Nissan Patrol chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Patrol auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

Goede Nissan Patroltuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Patrol OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Patrol chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan Patrol.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Patrol chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Nissan Patrol auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Nissan Patrol

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Patrol, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Patrol chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Patrol auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto chippen voor u Nissan Patrol auto kan doen:

Specialistische Nissan Patrol ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Patrol autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Nissan Patrol chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je Nissan Patrol kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Nissan Patrol! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over Nissan Patrol eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Nissan Patrol. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Nissan Patrol ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hieronder ziet u een kaart van onze locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan Patrol en bent u uw Nissan Patrol auto dus even kwijt.