chiptuning Nissan NV400 op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Nissan NV400 auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan NV400 auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan NV400 gaat u Nissan NV400en dat uw Nissan NV400 veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's

Geluid klinkt mooier

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Nissan NV400

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Nissan NV400 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan NV400 een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Nissan NV400 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Nissan NV400 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan NV400 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan NV400 auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Nissan NV400 auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan NV400 nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Nissan NV400 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan NV400 auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Nissan NV400 chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan NV400 kan worden!

Methodes voor Nissan NV400 motor tuning:

Voor het Nissan NV400 motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan NV400 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan NV400 is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan NV400.

Daardoor is dit een voordelige Nissan NV400 chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Nissan NV400 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Nissan NV400 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Nissan NV400

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Nissan NV400tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan NV400. Hierbij pas je de Nissan NV400 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Nissan NV400 chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan NV400software wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Nissan NV400 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Nissan NV400 halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Nissan NV400 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle info over Nissan NV400 eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Nissan NV400. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Nissan NV400 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hier beneden is het mogelijk om al de vestigingen zien: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.