chiptuning Nissan Juke: elke Nissan Juke krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Juke auto kan doen:

De ecu van uw Nissan Juke is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Juke auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Juke auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Nissan Juke auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Sportiever geluid

Meer plezier uit uw Nissan Juke​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Nissan Juke plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Nissan Juke auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Juke chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Nissan Juke engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Juke auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan Juke is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Nissan Juke een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Nissan Juke auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Juke chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Juke

Gebruik van de beste Nissan Juke tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Nissan Juke motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Nissan Juke OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Juke is een geliefde manier om je Nissan Juke auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan Juke.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Nissan Juke auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Nissan Juke aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Nissan Juke auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Nissan Juke chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Nissan Juke auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan Juke, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Juke chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Juke wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan Juke auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Juke kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Juke.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Juke autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Nissan Juke producent je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Nissan Juke halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer uitleg over Nissan Juke eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Nissan Juke. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Nissan Juke) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden is het mogelijk om al onze vestigingen zien:Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan Juke auto en bent u uw Nissan Juke auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij