chiptuning Nissan Interstar op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Interstar auto chiptunen?

De ecu software van uw Nissan Interstar is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chip tuning.

In een paar uur kan je Nissan Interstar door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Nissan Interstar heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Nissan Interstar zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel uit uw Nissan

Harder geluid uit uw Nissan

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Interstar chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Interstar.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Nissan Interstar een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Interstar chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan Interstar

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Nissan Interstar motor tuning:

Voor het Nissan Interstar motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Interstar OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Interstar is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Interstar chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Nissan Interstar ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Nissan Interstar auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Nissan Interstar auto!

Nissan Interstar chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Nissan Interstar auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Interstar chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Nissan Interstar wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over Nissan Interstar ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Interstar kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Interstar chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Nissan Interstar ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Nissan Interstar fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Nissan Interstar halen.

Ja, doordat je bij het Nissan Interstar chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Nissan Interstar je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Nissan Interstar eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Nissan Interstar ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een kaart van onze tuning locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Nissan Interstar auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan Interstar zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.