chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Nissan GT-R auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Nissan GT-R auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Nissan GT-R chiptuning:​​

Meer performance

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan GT-R?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan GT-R auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan GT-R engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Nissan GT-R aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan GT-R auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan GT-R. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan GT-R auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan GT-R nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan GT-R auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan GT-R

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan GT-R motor tuning:

Voor het Nissan GT-R motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Nissan GT-R OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Nissan GT-R chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Nissan GT-R chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan GT-R auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan GT-R Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Nissan GT-Rtuning maak je fysieke wijzigingen aan de Nissan GT-R auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan GT-R auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan GT-R chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Nissan GT-R chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor u Nissan GT-R kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Nissan GT-R ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Nissan GT-R chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Nissan GT-R als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Nissan GT-R remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Nissan GT-R producent je auto Nissan GT-R kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Nissan GT-R halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Nissan GT-R! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Nissan GT-R eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. De tuning vestigingen kun je hier beneden bekijken Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.