chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Evalia?

De standaard software in de motor controller van uw Nissan Evalia auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Evalia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Evalia veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Nissan

Mooier geluid uit uw Nissan

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Nissan Evalia?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Nissan Evalia auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Nissan Evalia chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Evalia engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Evalia auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Evalia. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Evalia. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Nissan Evalia auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Evalia chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede back-up

Exclusief gebruik van de beste Nissan Evalia chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Evalia auto kan doen:

Methodes voor Nissan Evalia motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Evalia OBD chiptuning

OBD tuning op maat Nissan Evalia is een populaire manier om je Nissan Evalia auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Nissan Evalia.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Evalia door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Nissan Evalia ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Nissan Evalia auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Nissan Evalia chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Nissan Evalia tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Evalia chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Nissan Evalia chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Evalia.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische Nissan Evalia ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Evalia auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Evalia.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Nissan Evalia fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Nissan Evalia fabrikant kan aanpassen en je Nissan Evalia kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Nissan Evalia halen.

Zeker, doordat je bij het auto Nissan Evalia chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Nissan Evalia! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Nissan Evalia eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Nissan Evalia. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Nissan Evalia chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan Evalia, zonder dat hierbij veranderingen Nissan Evaliabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan Evalia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan Evalia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan Evalia auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij