chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Almera chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Nissan Almera auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Nissan Almera vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Nissan Almera auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Nissan Almera auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Nissan Almera auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenNissan Almera?​

Voor stage one chippen Nissan Almera plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Nissan Almera chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Almera auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Nissan Almera engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Almera dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Nissan Almera auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Almera chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Almera auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Nissan Almera motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Nissan Almera OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Nissan Almera chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Almera zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Nissan Almera. Zonder de Nissan Almera ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan Almera auto met meer performance, zonder dat je Nissan Almera er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Nissan Almera chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Nissan Almeratuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Almera. Je Nissan Almera auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Nissan Almera chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan Almera auto.

Zo doen wij naast Nissan Almera chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Nissan Almera als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Nissan Almera kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Nissan Almera fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Nissan Almera! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Nissan Almera eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Nissan Almera beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je Nissan Almera is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we vestigingen. De chiptuning locaties kun jij hier beneden bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan Almera en bent u uw auto dus even kwijt.