chiptuning Nissan 350Z op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan 350Z chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Nissan auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Nissan 350Z zult u Nissan 350Zen dat uw Nissan 350Z auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Nissan 350Z auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan 350Z

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan 350Z een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan 350Z ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan 350Z auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan 350Z past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan 350Z. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Nissan 350Z een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan 350Z nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Nissan 350Z in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Nissan 350Z chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan 350Z

Goede Nissan 350Ztuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan 350Z OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan 350Z is een populaire methode om je Nissan 350Z te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan 350Z.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Nissan 350Z chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Nissan 350Z auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Nissan 350Z ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Nissan 350Z met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Nissan 350Z chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan 350Z er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Nissan 350Z auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan 350Z. Hierbij pas je de Nissan 350Z fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan 350Z auto haalt.

Stage 2 Nissan 350Z chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Nissan 350Z kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Nissan 350Z halen.

Zeker, het chippen van je Nissan 350Z zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer informatie over Nissan 350Z eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Nissan 350Z. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Nissan 350Z) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Nissan 350Z ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Nissan 350Z chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Beneden kunt u al de Mijn Chiptuning vestigingen zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.