chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Pajero?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Mitsubishi Pajero auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto chiptuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mitsubishi Pajero auto zult u opMitsubishi Pajeroen dat uw Mitsubishi Pajero veel soepelder gaat door chiptuning. Je Mitsubishi Pajero zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mitsubishi Pajero auto:​​

Sneller optrekken uit uw Mitsubishi

Beter geluid uit uw Mitsubishi

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Mitsubishi Pajero

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi Pajero?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mitsubishi Pajero chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Pajero engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mitsubishi Pajero engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Pajero, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mitsubishi Pajero waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mitsubishi Pajero in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mitsubishi Pajero chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Mitsubishi Pajero.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mitsubishi Pajero auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Pajero motor tuning:

Voor het Mitsubishi Pajero motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mitsubishi Pajero OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Pajero is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mitsubishi Pajero auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mitsubishi Pajero auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Mitsubishi Pajero auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Mitsubishi Pajero auto!

Mitsubishi Pajero chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mitsubishi Pajerotuning maak je fysieke aanpassingen aan de Mitsubishi Pajero auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mitsubishi Pajero. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mitsubishi Pajero is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Mitsubishi Pajero ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Pajero autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Mitsubishi Pajero kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je Mitsubishi Pajero halen.

Zeker, het chippen van je auto Mitsubishi Pajero zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over Mitsubishi Pajero eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Mitsubishi Pajero. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we locaties. Onze chiptuning locaties kun je beneden bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mitsubishi Pajero al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi Pajero auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mitsubishi Pajero auto doen.