chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Mitsubishi Grandis auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mitsubishi Grandis auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mitsubishi Grandis veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Mitsubishi Grandis zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Mooier geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Mitsubishi Grandis

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mitsubishi Grandis op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mitsubishi Grandis chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Grandis ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi Grandis is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mitsubishi Grandis een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Grandis auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Mitsubishi Grandis in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mitsubishi Grandis chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mitsubishi Grandis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Grandis

Gebruik van de beste Mitsubishi Grandis tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Mitsubishi Grandis motor tuning:

Voor het Mitsubishi Grandis motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mitsubishi Grandis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Grandis is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mitsubishi Grandis chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mitsubishi Grandis auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mitsubishi Grandis ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mitsubishi Grandis er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mitsubishi Grandis chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mitsubishi Grandistuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Grandis genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mitsubishi Grandis chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Specialistische Mitsubishi Grandis ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Grandis auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Mitsubishi Grandis halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over eco tuning Mitsubishi Grandis.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Mitsubishi Grandis beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Mitsubishi Grandis chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hier beneden ziet u een overzicht van de chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mitsubishi Grandis al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.