chiptuning Mini Roadster: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mini Roadster is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mini Roadster een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Mini Roadster zult u opMini Roadsteren dat uw Mini Roadster veel soepelder rijdt door chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Mini Roadster auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw Mini

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mini Roadster auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mini Roadster worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mini Roadster ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mini Roadster auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini Roadster.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mini Roadster waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Roadster auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mini Roadster

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw Mini Roadster kan doen:

Methodes voor Mini Roadster motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mini Roadster OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mini Roadster is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Mini Roadster chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Mini Roadster. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Lees een regelmatig vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Mini Roadster met meer performance, zonder dat je Mini Roadster er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mini Roadster chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mini Roadster tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mini Roadster auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mini Roadster. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mini Roadster chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mini Roadster auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische Mini Roadster ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Mini Roadster chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mini Roadster als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto Mini Roadster kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Mini Roadster halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Mini Roadster zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over Mini Roadster eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Mini Roadster. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mini Roadster.

Daarom is je Mini Roadster auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini Roadster auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini Roadster auto doen.