chiptuning Mini Paceman op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Mini Paceman gaat u Mini Pacemanen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Mini Paceman auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw Mini

Meer rijplezier uit uw Mini Paceman​

Verminderd brandstof gebruik van uw Mini Paceman

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mini Paceman specialist. Daarna sturen we de software van uw Mini Paceman auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mini Paceman auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mini Paceman dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mini Paceman is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mini Paceman een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mini Paceman chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor u Mini Paceman kan doen:

Verschillende vormen Mini Paceman motor tuning:

Voor het Mini Paceman motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mini Paceman OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mini Paceman is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Paceman auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Mini Paceman ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je Mini Paceman ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mini Paceman Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mini Pacemantuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mini Paceman behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mini Paceman genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mini Paceman chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor uw Mini Paceman kan doen:

Diepgaande kennis over Mini Paceman ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Mini Paceman producent kan veranderen en je auto Mini Paceman kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Mini Paceman halen.

Zeker, doordat je bij het Mini Paceman chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het Mini Paceman chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Mini Paceman eco chip tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Mini Paceman. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je Mini Paceman is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locatiesEr zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Mini Paceman chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mini Paceman auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mini Paceman zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mini Paceman doen.

WhatsApp WhatsApp met mij