chiptuning Mini Cooper S D: elke Mini Cooper S D auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mini Cooper S D?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mini auto motor tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mini Cooper S D worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mini Cooper S D aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mini Cooper S D.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mini Cooper S D auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mini Cooper S D auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mini Cooper S D auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede Mini Cooper S D chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mini Cooper S D motor tuning:

Voor het Mini Cooper S D motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mini Cooper S D OBD chiptuning

OBD chiptuning Mini Cooper S D is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mini Cooper S D auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Mini Cooper S D chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mini Cooper S D auto. Zonder de Mini Cooper S D ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een regelmatig vraag:

Je Mini Cooper S D ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mini Cooper S D

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mini Cooper S D auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mini Cooper S D chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Gespecialiseerde notie over Mini Cooper S D ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mini Cooper S D ook diverse andere software modificaties voor Mini Cooper S D als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Mini Cooper S D producenten ook. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Mini Cooper S D producent je auto Mini Cooper S D kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je Mini Cooper S D halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Mini Cooper S D zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over eco chiptuning Mini Cooper S D.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je Mini Cooper S D) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Onze tuning locaties kun je beneden vinden We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mini Cooper S Dbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.