chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercury Mariner?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Mercury Mariner door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercury Mariner auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mercury Mariner auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercury Mariner auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Sportiever geluid

Meer plezier uit uw Mercury Mariner​

Verminderd brandstof gebruik van uw Mercury Mariner

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercury Mariner?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercury Mariner auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercury Mariner specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mercury Mariner aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercury Mariner engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercury Mariner auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercury Mariner.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercury Mariner chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Mercury Mariner chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercury Mariner OBD chiptuning

OBD tuning Mercury Mariner is een geliefde methode om je Mercury Mariner auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercury Mariner.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercury Mariner auto. Met deze methode moet je zelfs de Mercury Mariner ECU niet te ontmantelen.

Lees een regelmatig vraag:

Door het Mercury Mariner auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Mercury Mariner auto!

Chiptuning Mercury Mariner Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercury Mariner auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercury Mariner genoemd. Hierbij pas je de Mercury Mariner auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mercury Mariner wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mercury Mariner kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercury Mariner auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercury Mariner chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercury Mariner ook verschillende andere software modificaties voor Mercury Mariner auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Mercury Mariner producent kan aanpassen en je auto Mercury Mariner kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over eco chiptuning Mercury Mariner.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Mercury Mariner. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Mercury Mariner kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al de Mijn Chiptuning vestigingen zien:Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercury Marinerbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercury Mariner al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercury Mariner zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij