chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercury Grand Marquis kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercury chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mercury Grand Marquis kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercury Grand Marquis is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercury Grand Marquis zult u opMercury Grand Marquisen dat uw Mercury Grand Marquis veel soepelder rijdt door chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercury Grand Marquis:​​

Meer performance

Mooier geluid uit uw Mercury

Meer rijplezier uit uw Mercury Grand Marquis​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercury Grand Marquis?​

Bij stage one tuning Mercury Grand Marquis plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercury Grand Marquis chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercury Grand Marquis. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercury Grand Marquis auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercury Grand Marquis in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercury Grand Marquis chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercury Grand Marquis auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercury Grand Marquis motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercury Grand Marquis OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercury Grand Marquis is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercury Grand Marquis zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Mercury Grand Marquis chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercury Grand Marquis door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercury Grand Marquis ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercury Grand Marquis chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercury Grand Marquis auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercury Grand Marquis chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercury Grand Marquis auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mercury Grand Marquis is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercury Grand Marquis auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische Mercury Grand Marquis ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Mercury Grand Marquis producenten ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Mercury Grand Marquis producent je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Mercury Grand Marquis producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Mercury Grand Marquis! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Mercury Grand Marquis eco chip tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Mercury Grand Marquis. Je kan je ECU (de computer van je Mercury Grand Marquis) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Mercury Grand Marquis ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je Mercury Grand Marquis is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Onze vestigingen kun jij hier beneden bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercury Grand Marquis.

Daarom is je Mercury Grand Marquis al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercury Grand Marquis en bent u uw Mercury Grand Marquis dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij