chiptuning Mercedes-Benz Vito: elke Mercedes-Benz Vito krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz Vito chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz Vito auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz Vito heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Mercedes-Benz Vito zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz Vito:​​

Meer vermogen

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz Vito?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz Vito plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz Vito auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz Vito auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz Vito auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz Vito hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz Vito auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz Vito auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz Vito chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz Vito auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz Vito OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz Vito is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz Vito auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz Vito chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz Vito auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz Vito ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Door het Mercedes-Benz Vito auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz Vito!

Chiptuning Mercedes-Benz Vito Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Mercedes-Benz Vitotuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz Vito. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Vito. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mercedes-Benz Vito chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz Vito auto.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz Vito chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz Vito auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Mercedes-Benz Vito producent je Mercedes-Benz Vito kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Mercedes-Benz Vito halen.

Zeker, het chippen van je auto Mercedes-Benz Vito zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Mercedes-Benz Vito! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over Mercedes-Benz Vito eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Mercedes-Benz Vito. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je Mercedes-Benz Vito is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je hier beneden vinden Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz Vito en bent u uw auto dus even kwijt.