chiptuning Mercedes-Benz GT: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GT kan doen:

De ecu van uw Mercedes-Benz GT auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GT meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sneller optrekken

Mooier geluid

Meer plezier uit uw Mercedes-Benz GT​

Verminderd brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz GT

Hoe gaat dat precies, remappen van een Mercedes-Benz GT?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GT auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz GT worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GT chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GT auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GT past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GT auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GT in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz GT auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GT

Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz GT kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz GT motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz GT OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz GT is een geliefde manier om je Mercedes-Benz GT te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz GT auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Mercedes-Benz GT. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz GT auto met meer performance, zonder dat je Mercedes-Benz GT auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz GT chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GT plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GT chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GT is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Mercedes-Benz GT je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer info over Mercedes-Benz GT eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Mercedes-Benz GT. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. De chiptuning vestigingen kun jij hier beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Mercedes-Benz GT al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.