chiptuning Mercedes-Benz GLK: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz GLK auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz GLK auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Mercedes-Benz GLK auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz GLK aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GLK.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz GLK auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz GLK. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz GLK auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mercedes-Benz GLK auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz GLK auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz GLK motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz GLK motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz GLK OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLK is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLK auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLK chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Mercedes-Benz GLK auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Mercedes-Benz GLK chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLK tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLK genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLK fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz GLK chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz GLK.

Ontdek wat chip tuning voor uw Mercedes-Benz GLK kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Mercedes-Benz GLK kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Ja, je Mercedes-Benz GLK chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Mercedes-Benz GLK chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer informatie over Mercedes-Benz GLK eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Mercedes-Benz GLK ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je Mercedes-Benz GLK is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de chiptuning locaties vinden: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz GLK auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz GLKbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.