chiptuning Mercedes-Benz GLB: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz GLB chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz GLB auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opMercedes-Benz GLBen dat uw Mercedes-Benz GLB veel soepelder gaat door chiptuning. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz GLB:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Mooier geluid uit uw Mercedes-Benz

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Mercedes-Benz GLB plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLB auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz GLB chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz GLB auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz GLB engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLB auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz GLB een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Mercedes-Benz GLB chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLB.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLB

De beste Mercedes-Benz GLBtuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz GLB OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz GLB is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz GLB.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz GLB chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz GLB auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz GLB ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Mercedes-Benz GLB auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Mercedes-Benz GLB chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz GLB tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz GLB auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLB genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz GLB auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz GLB is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz GLB wordt!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Mercedes-Benz GLB kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Mercedes-Benz GLB fabrikant het maximale uit je Mercedes-Benz GLB halen.

Ja, je auto Mercedes-Benz GLB chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Mercedes-Benz GLB eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een kaart van de tuning vestigingen Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz GLB chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz GLB.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.