chiptuning Mercedes-Benz E op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz E is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opMercedes-Benz Een dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Mercedes-Benz E chiptuning:​​

Meer PK's uit uw Mercedes-Benz

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz E​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenMercedes-Benz E?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Mercedes-Benz E ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz E auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Mercedes-Benz E chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz E.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz E auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Een back-up van de oude staat

De beste Mercedes-Benz Etuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz E OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz E chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz E auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz E chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz E auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mercedes-Benz Etuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mercedes-Benz E. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz E chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz E chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz E.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz E ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz E kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz E.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Mercedes-Benz E producent je Mercedes-Benz E kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het Mercedes-Benz E chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Mercedes-Benz E! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor info over Mercedes-Benz E eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Mercedes-Benz E. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Mercedes-Benz E kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto Mercedes-Benz E is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door nederland. Beneden ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz Ebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz E doen.