chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Mercedes-Benz CL auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz CL auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Mercedes-Benz CL heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CL veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mercedes-Benz CL auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw Mercedes-Benz

Geluid klinkt harder uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw Mercedes-Benz CL

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz CL auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CL.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CL.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz CL chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz CL

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz CL auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz CL motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CL OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CL is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz CL chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Mercedes-Benz CL auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Mercedes-Benz CL!

Chiptuning Mercedes-Benz CL Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz CLtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz CL. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz CL, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CL. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz CL wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische Mercedes-Benz CL ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mercedes-Benz CL remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Mercedes-Benz CL producent kan veranderen en je auto Mercedes-Benz CL kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Mercedes-Benz CL fabrikant het maximale uit je Mercedes-Benz CL halen.

Ja, het Mercedes-Benz CL chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Mercedes-Benz CL je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over eco chiptuning Mercedes-Benz CL.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Mercedes-Benz CL. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Mercedes-Benz CL beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto Mercedes-Benz CL is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we vestigingen. De locaties kun je beneden bekijken Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz CL, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz CLbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz CL al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.