chiptuning Mercedes-Benz C op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz C auto kan doen:

De standaard software in de Mercedes-Benz C ecu van uw Mercedes-Benz C is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz C een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz C veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Mercedes-Benz C auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Mercedes-Benz C plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz C aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz C ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz C. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz C is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz C een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz C auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz C in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vooraf een goede back-up

Goede Mercedes-Benz Cchiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mercedes-Benz C motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz C OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz C is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz C.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz C ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz C auto met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz C er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz C Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz C behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz C chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz C chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz C auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz C kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz C ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz C als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Mercedes-Benz C fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Mercedes-Benz C kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Mercedes-Benz C producent het maximale uit je Mercedes-Benz C halen.

Ja, het auto Mercedes-Benz C chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Mercedes-Benz C! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor info over eco chip tuning Mercedes-Benz C.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Mercedes-Benz C. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. De tuning vestigingen kun je hier beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz C.

Daarom is je Mercedes-Benz C al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz C zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz C doen.