chiptuning Mercedes-Benz B: elke Mercedes-Benz B auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz B?

De ecu software van uw Mercedes-Benz B is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz B auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz B auto:​​

Meer koppel uit uw auto

Beter geluid

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz B auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz B specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz B auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz B engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz B, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz B dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Mercedes-Benz B auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz B auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz B auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede back-up

Gebruik van de beste Mercedes-Benz B tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz B motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz B motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz B OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz B chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz B auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Mercedes-Benz B ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz B

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz B er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz B behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz B chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz B wordt!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz B auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz Bsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Mercedes-Benz B fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over eco tuning Mercedes-Benz B.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Mercedes-Benz B. Je kan je ECU (de computer van je Mercedes-Benz B) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Mercedes-Benz B beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto Mercedes-Benz B is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al onze chiptuning locaties bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.