chiptuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé: elke Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto tuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw auto

Harder geluid

Aangenaam rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé specialist. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupétuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé producent het maximale uit je Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alles over eco tuning Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden kunt u al onze chiptuning locaties vinden: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé.

Daarom is je Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz AMG GT 4-door Coupé dus even kwijt.