chiptuning McLaren 675LT: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw McLaren 675LT kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de McLaren 675LT auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw McLaren 675LT auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse McLaren 675LT chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning McLaren 675LT engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw McLaren 675LT auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de McLaren 675LT. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw McLaren 675LT auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je McLaren 675LT in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede McLaren 675LTtuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor McLaren 675LT motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: McLaren 675LT OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning McLaren 675LT is een populaire methode om je McLaren 675LT auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de McLaren 675LT auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige McLaren 675LT chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de McLaren 675LT ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een McLaren 675LT auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

McLaren 675LT chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van McLaren 675LTtuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 McLaren 675LT chiptuning genoemd. Hierbij pas je de McLaren 675LT auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je McLaren 675LT auto haalt.

Stage 2 chiptuning McLaren 675LT is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun McLaren 675LT.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw McLaren 675LT kan doen:

Diepgaande kennis over McLaren 675LT ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw McLaren 675LT kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning McLaren 675LT.

Zo doen wij naast McLaren 675LT chiptuning ook diverse andere software modificaties voor McLaren 675LT auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de McLaren 675LT producenten ook. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je McLaren 675LT kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de McLaren 675LT producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto McLaren 675LT chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over McLaren 675LT eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je McLaren 675LT. Je kan je ECU (de computer van je auto McLaren 675LT) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je McLaren 675LT is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun jij hier beneden vinden We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw McLaren 675LT.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.