chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw McLaren 650S kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw McLaren 650S auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw McLaren 650S auto:​​

Meer performance

Geluid klinkt harder uit uw auto

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze McLaren 650S chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning McLaren 650S engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw McLaren 650S, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw McLaren 650S voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw McLaren 650S

Gebruik van beste tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u McLaren 650S auto wordt!

Methodes voor McLaren 650S motor tuning:

Voor het McLaren 650S motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: McLaren 650S OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning McLaren 650S is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de McLaren 650S auto. Zonder de McLaren 650S ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 McLaren 650S chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning McLaren 650S genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun McLaren 650S auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto tuning voor u McLaren 650S auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast McLaren 650S chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor McLaren 650S auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de McLaren 650S producenten ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de McLaren 650S fabrikant het maximale uit je McLaren 650S halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor uitleg over eco chiptuning McLaren 650S.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je McLaren 650S. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw McLaren 650S beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze chiptuning vestigingen zien: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 McLaren 650S chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw McLaren 650S auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.