chiptuning McLaren 570 S / Sprint / GT4: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer rijplezier uit uw McLaren 570 S / Sprint / GT4​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een McLaren 570 S / Sprint / GT4?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze McLaren 570 S / Sprint / GT4 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de McLaren 570 S / Sprint / GT4 een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het McLaren 570 S / Sprint / GT4 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

De beste McLaren 570 S / Sprint / GT4chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen McLaren 570 S / Sprint / GT4 motor tuning:

Voor het McLaren 570 S / Sprint / GT4 motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 McLaren 570 S / Sprint / GT4 OBD chiptuning

OBD tuning op maat McLaren 570 S / Sprint / GT4 is een populaire methode om je McLaren 570 S / Sprint / GT4 te chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw McLaren 570 S / Sprint / GT4.

Hierdoor is dit een goedkope McLaren 570 S / Sprint / GT4 chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de McLaren 570 S / Sprint / GT4. Zonder de McLaren 570 S / Sprint / GT4 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 McLaren 570 S / Sprint / GT4 chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 McLaren 570 S / Sprint / GT4 chiptuning. Je McLaren 570 S / Sprint / GT4 wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto tuning voor u McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto kan doen:

Diepgaande kennis over McLaren 570 S / Sprint / GT4 ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning McLaren 570 S / Sprint / GT4 ook verschillende andere software modificaties voor McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de McLaren 570 S / Sprint / GT4 producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto McLaren 570 S / Sprint / GT4 halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor uitleg over eco chiptuning McLaren 570 S / Sprint / GT4.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je McLaren 570 S / Sprint / GT4. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je McLaren 570 S / Sprint / GT4 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze vestigingen zien: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen McLaren 570 S / Sprint / GT4baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw McLaren 570 S / Sprint / GT4.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder McLaren 570 S / Sprint / GT4 auto doen.