chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mazda RX-8 een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mazda RX-8 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Harder geluid

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda RX-8 auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mazda RX-8 chiptuning engineer onderworpen. Deze Mazda RX-8 ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mazda RX-8 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mazda RX-8 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mazda RX-8 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mazda RX-8 auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mazda RX-8 auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat

Goede Mazda RX-8tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mazda RX-8 motor tuning:

Voor het Mazda RX-8 motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mazda RX-8 OBD chiptuning

OBD chiptuning Mazda RX-8 is een geliefde methode om je Mazda RX-8 te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mazda RX-8.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mazda RX-8 auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mazda RX-8 auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Mazda RX-8 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Mazda RX-8!

Stage 2 Mazda RX-8 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mazda RX-8 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mazda RX-8 chiptuning. Hierbij pas je de Mazda RX-8 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda RX-8 haalt.

Deze vorm van Mazda RX-8 chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mazda RX-8 kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mazda RX-8 ook diverse andere software modificaties voor Mazda RX-8 auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Mazda RX-8 producent kan veranderen en je auto Mazda RX-8 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Mazda RX-8 halen.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Mazda RX-8! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle info over Mazda RX-8 eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Mazda RX-8 chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mazda RX-8 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.