chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mazda MX-5 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Mazda auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Mazda MX-5 auto zult u opMazda MX-5en dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Mazda MX-5:​​

Sneller optrekken uit uw Mazda

Geluid klinkt harder uit uw Mazda

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mazda MX-5 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mazda MX-5 om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda MX-5 engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mazda MX-5 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda MX-5 auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mazda MX-5 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mazda MX-5. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mazda MX-5. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mazda MX-5 auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mazda MX-5 auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mazda MX-5 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mazda MX-5 motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Mazda MX-5 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda MX-5 is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mazda MX-5 auto.

Daardoor is dit een goedkope Mazda MX-5 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mazda MX-5 door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Mazda MX-5 auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mazda MX-5 chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Mazda MX-5 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mazda MX-5. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mazda MX-5, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mazda MX-5. Hierbij pas je de Mazda MX-5 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda MX-5 auto haalt.

Stage 2 Mazda MX-5 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over Mazda MX-5 ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mazda MX-5 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mazda MX-5 chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Mazda MX-5 producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Mazda MX-5 halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over Mazda MX-5 eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Mazda MX-5. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Mazda MX-5 ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Mazda MX-5 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van onze tuning locaties Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda MX-5 auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda MX-5baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij