chiptuning Mazda CX-7 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mazda CX-7 auto chiptunen?

De ecu software van uw Mazda CX-7 auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mazda CX-7 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Mazda CX-7 auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Mazda CX-7en dat uw Mazda CX-7 auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw Mazda

Mooier geluid

Meer plezier uit uw Mazda CX-7​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Mazda CX-7 auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda CX-7 ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Mazda CX-7 aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda CX-7 hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Mazda CX-7 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mazda CX-7. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mazda CX-7 auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mazda CX-7 auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mazda CX-7 auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede Mazda CX-7 tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Mazda CX-7 motor tuning:

Voor het Mazda CX-7 motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mazda CX-7 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda CX-7 is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Mazda CX-7.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mazda CX-7 aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Mazda CX-7 ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mazda CX-7 auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mazda CX-7 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mazda CX-7 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mazda CX-7 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mazda CX-7 chiptuning. Je Mazda CX-7 auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mazda CX-7 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mazda CX-7.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Mazda CX-7 kan worden!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mazda CX-7 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda CX-7.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Mazda CX-7! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Mazda CX-7 eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Mazda CX-7. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een kaart van onze tuning vestigingenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij