chiptuning Mazda CX-5 op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mazda CX-5 auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mazda auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Mazda CX-5 auto gaat u Mazda CX-5en dat uw Mazda CX-5 auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mazda CX-5 auto:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Mazda CX-5

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Mazda CX-5 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Mazda CX-5 auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mazda CX-5.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mazda CX-5 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mazda CX-5 auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Mazda CX-5 auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mazda CX-5

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Mazda CX-5 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mazda CX-5 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda CX-5 is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Mazda CX-5 auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mazda CX-5 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Mazda CX-5 aanpassen. Zonder de Mazda CX-5 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Mazda CX-5 auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mazda CX-5 Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mazda CX-5 auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mazda CX-5. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Mazda CX-5 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Mazda CX-5 ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mazda CX-5 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mazda CX-5.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mazda CX-5 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Mazda CX-5 fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Mazda CX-5 fabrikant kan aanpassen en je Mazda CX-5 kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto Mazda CX-5 halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer uitleg over Mazda CX-5 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Mazda CX-5. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Mazda CX-5 is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we tuning locaties. Hier beneden ziet u een kaart van onze chiptuning locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mazda CX-5, zonder dat hierbij aanpassingen Mazda CX-5baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mazda CX-5 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.