chiptuning Maserati Quattroporte: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Maserati Quattroporte?

De ecu van uw Maserati Quattroporte is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Maserati Quattroporte vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je Maserati Quattroporte auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw auto

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Maserati Quattroporte?​

Voor stage één chippen Maserati Quattroporte plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Maserati Quattroporte een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Maserati Quattroporte auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Maserati Quattroporte specialist. Daarna sturen we de software van uw Maserati Quattroporte auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Maserati Quattroporte.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Maserati Quattroporte.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Maserati Quattroporte chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede Maserati Quattroporte tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Maserati Quattroporte kan worden!

Methodes voor Maserati Quattroporte motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Maserati Quattroporte OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati Quattroporte is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Maserati Quattroporte auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Maserati Quattroporte aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Maserati Quattroporte auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Maserati Quattroporte chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Maserati Quattroporte tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Maserati Quattroporte. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Maserati Quattroporte auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Maserati Quattroporte ook verscheidene andere software modificaties voor Maserati Quattroporte als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto Maserati Quattroporte kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer info over eco chiptuning Maserati Quattroporte.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Maserati Quattroporte. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Maserati Quattroporte chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze locaties bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Maserati Quattroporte auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Maserati Quattroporte auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Maserati Quattroporte doen.

WhatsApp WhatsApp met mij