chiptuning Maserati Ghibli: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Maserati Ghibli auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer rijplezier uit uw Maserati Ghibli​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Maserati Ghibli

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Maserati Ghibli plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Maserati Ghibli chiptuning engineer onderworpen. Deze Maserati Ghibli engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Maserati Ghibli auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Maserati Ghibli waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Maserati Ghibli auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Maserati Ghibli

Gebruik van beste tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Maserati Ghibli motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Maserati Ghibli OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Maserati Ghibli is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Maserati Ghibli.

Hierdoor is dit een goedkope Maserati Ghibli chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Maserati Ghibli auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Maserati Ghibli!

Stage 2 chiptuning Maserati Ghibli

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Maserati Ghibli er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Maserati Ghibli behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Maserati Ghibli chiptuning. Hierbij pas je de Maserati Ghibli auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Maserati Ghibli haalt.

Deze vorm van Maserati Ghibli chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Maserati Ghibli kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Maserati Ghibli halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto Maserati Ghibli chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Maserati Ghibli eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Maserati Ghibli beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Maserati Ghibli is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hieronder kunt u al de Mijn Chiptuning locaties bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Maserati Ghiblibaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Maserati Ghibli al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.