chiptuning Lotus Evora op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lotus Evora?

De ecu software van uw Lotus Evora is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

auto tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Lotus Evora zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Lotus Evora auto chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningLotus Evora?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Lotus Evora op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Lotus Evora chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lotus Evora auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lotus Evora auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lotus Evora. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Lotus Evora chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lotus Evora auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

De beste Lotus Evoratuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lotus Evora auto wordt!

Verschillende vormen Lotus Evora motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Lotus Evora OBD chiptuning

OBD chiptuning Lotus Evora is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Lotus Evora auto.

Daardoor is dit een voordelige Lotus Evora chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Lotus Evora ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Lotus Evora auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lotus Evora

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Lotus Evoratuning maak je fysieke aanpassingen aan de Lotus Evora auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lotus Evora behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lotus Evora chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Lotus Evora is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lotus Evora.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lotus Evora auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lotus Evora.

Zo doen wij buiten Lotus Evora chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Lotus Evora als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Lotus Evora fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Lotus Evora producent het maximale uit je Lotus Evora halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je Lotus Evora zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Lotus Evora je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer info over Lotus Evora eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je Lotus Evora is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning locaties zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lotus Evora, zonder dat hierbij veranderingen Lotus Evorabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lotus Evora.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Lotus Evora auto dus even kwijt.