chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lincoln Navigator?

De ecu van uw Lincoln Navigator auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Lincoln Navigator een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u Lincoln Navigatoren dat uw Lincoln Navigator veel soepelder gaat door chiptuning. Je Lincoln Navigator auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Lincoln Navigator auto:​​

Meer koppel

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Lincoln Navigator​

Verminderd brandstof gebruik van uw Lincoln Navigator

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Lincoln Navigator plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Lincoln Navigator auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Lincoln Navigator chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Lincoln Navigator auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Lincoln Navigator dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lincoln Navigator nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Lincoln Navigator in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Goede Lincoln Navigatortuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Lincoln Navigator auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lincoln Navigator motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Lincoln Navigator OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lincoln Navigator is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Lincoln Navigator chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Lincoln Navigator ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Lincoln Navigator ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Lincoln Navigator Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lincoln Navigator plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lincoln Navigator auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lincoln Navigator auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lincoln Navigator genoemd. Hierbij pas je de Lincoln Navigator fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Specialistische Lincoln Navigator ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Lincoln Navigator fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Lincoln Navigator producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto Lincoln Navigator halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor info over eco chip tuning Lincoln Navigator.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Lincoln Navigator is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning vestigingen vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Lincoln Navigator auto dus even kwijt.