chiptuning Lincoln MKT op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln MKT auto kan doen:

De standaard software in de Lincoln MKT ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Lincoln MKT vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lincoln motor tuning.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Lincoln MKT veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Lincoln MKT auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Lincoln MKT plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lincoln MKT een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Lincoln MKT worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lincoln MKT ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Lincoln MKT auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lincoln MKT. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lincoln MKT. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lincoln MKT nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Lincoln MKT chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor uw Lincoln MKT kan doen:

Verschillende vormen Lincoln MKT motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Lincoln MKT OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Lincoln MKT chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lincoln MKT.

Daardoor is dit een goedkope Lincoln MKT chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Lincoln MKT auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lincoln MKT auto met meer kracht, zonder dat je Lincoln MKT er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lincoln MKT chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Lincoln MKT tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lincoln MKT, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lincoln MKT auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lincoln MKT chiptuning. Je Lincoln MKT wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Lincoln MKT chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Lincoln MKT auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Lincoln MKT ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lincoln MKT kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lincoln MKT.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lincoln MKTsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Lincoln MKT chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Lincoln MKT producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Lincoln MKT halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Lincoln MKT eco chiptuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Lincoln MKT. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Lincoln MKT beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto Lincoln MKT is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een lijst van onze vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lincoln MKT chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lincoln MKT auto doen.