chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Lincoln LS auto chiptunen?

De ecu software van uw Lincoln LS auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Lincoln LS vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lincoln auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Lincoln LS zult u Lincoln LSen dat uw Lincoln LS auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Lincoln LS auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Sportiever geluid

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Lincoln LS auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Lincoln LS auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lincoln LS engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Lincoln LS nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Lincoln LS auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Lincoln LS

Exclusief gebruik van de beste Lincoln LS chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln LS kan doen:

Verschillende vormen Lincoln LS motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Lincoln LS OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Lincoln LS chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Lincoln LS chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Lincoln LS ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Lincoln LS chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lincoln LS plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lincoln LS chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Lincoln LS chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lincoln LS.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Lincoln LS auto wordt!

Specialistische Lincoln LS ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Lincoln LS auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lincoln LS.

Zo doen wij buiten chiptuning Lincoln LS ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto Lincoln LS kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Lincoln LS producent het maximale uit je auto halen.

Ja, het auto Lincoln LS chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Lincoln LS chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer info over eco tuning Lincoln LS.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Lincoln LS. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Lincoln LS chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Beneden kunt u al onze tuning vestigingen bekijken: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Lincoln LS chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lincoln LS doen.