chiptuning Lexus IS: elke Lexus IS krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lexus IS?

De ecu software van uw Lexus IS is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lexus IS auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Lexus IS zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Lexus

Beter geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Lexus IS plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Lexus IS auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Lexus IS auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Lexus IS chiptuning engineer onderworpen. Deze Lexus IS ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Lexus IS chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Lexus IS

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Goede Lexus ISchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Lexus IS OBD chiptuning

OBD tuning op maat Lexus IS is een populaire manier om je Lexus IS auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lexus IS zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Lexus IS auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Lexus IS ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Lexus IS ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Lexus IS chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Lexus IS auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lexus IS auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lexus IS. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Lexus IS is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor uw Lexus IS auto kan doen:

Diepgaande kennis over Lexus IS ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Lexus IS chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Lexus IS als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Lexus IS producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle info over Lexus IS eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locatiesWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Lexus IS al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij