chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Lexus ES ecu van uw Lexus ES is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Lexus ES auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Lexus ES auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Lexus ES zult u opLexus ESen dat uw Lexus ES auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Lexus ES meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken uit uw Lexus

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw Lexus ES

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Lexus ES worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lexus ES engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Lexus ES aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Lexus ES auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lexus ES auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Lexus ES auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lexus ES chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

De beste Lexus EStuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lexus ES auto kan worden!

Methodes voor Lexus ES motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lexus ES OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lexus ES is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Lexus ES auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Lexus ES auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Lexus ES auto. Zonder de Lexus ES ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Lexus ES auto met meer kracht, zonder dat je Lexus ES auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lexus ES

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lexus ES auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lexus ES. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Lexus ES chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische Lexus ES ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Lexus ES kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Lexus ES chiptuning.

Zo doen wij naast Lexus ES chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Lexus ES als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Lexus ES fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je Lexus ES kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Lexus ES fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Lexus ES! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over eco tuning Lexus ES.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto Lexus ES) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Lexus ES beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Hier beneden ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lexus ES.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lexus ES en bent u uw auto dus even kwijt.