chiptuning: elke Land Rover Velar krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Velar kan doen:

De standaard software in de Land Rover Velar ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Land Rover  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Land Rover Velar:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw Land Rover

Meer plezier uit uw Land Rover Velar​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Land Rover Velar op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Land Rover Velar auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Velar engineer. Daarna verzenden we de software van uw Land Rover Velar aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Velar auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Velar

Goede Land Rover Velartuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Land Rover Velar motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Land Rover Velar OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Velar is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Velar auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Land Rover Velar auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je Land Rover Velar ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Land Rover Velar chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Land Rover Velar auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Velar behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Land Rover Velar chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Velar is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische Land Rover Velar ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Land Rover Velar auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Velar chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Land Rover Velar halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Land Rover Velar! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle info over Land Rover Velar eco tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Land Rover Velar. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Land Rover Velar) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Land Rover Velar beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Land Rover Velar chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door Nederland. De locaties kun jij hier beneden bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover Velarbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Land Rover Velar auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover Velar auto en bent u uw Land Rover Velar dus even kwijt.