chiptuning: elke Land Rover Freelander auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Freelander kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Land Rover Freelander een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Land Rover Freelander auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Land Rover Freelander auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opLand Rover Freelanderen dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Land Rover Freelander auto chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw auto

Geluid klinkt harder uit uw auto

Meer rijplezier uit uw Land Rover Freelander​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Land Rover Freelander

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Land Rover Freelander worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Land Rover Freelander specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Freelander ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Freelander auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Freelander. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Land Rover Freelander een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Land Rover Freelander voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Land Rover Freelander in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Land Rover Freelander chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Freelander

De beste Land Rover Freelanderchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Land Rover Freelander OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Land Rover Freelander is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Land Rover Freelander auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Land Rover Freelander ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Land Rover Freelander auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Land Rover Freelander!

Stage 2 chiptuning Land Rover Freelander

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Land Rover Freelander tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Land Rover Freelander. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Land Rover Freelander. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Freelander is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Land Rover Freelander kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Freelander chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto makers wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Land Rover Freelander kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Land Rover Freelander fabrikant het maximale uit je auto Land Rover Freelander halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle info over eco chip tuning Land Rover Freelander.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Land Rover Freelander. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Land Rover Freelander beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je Land Rover Freelander is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun jij hier beneden vinden We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.