chiptuning Land Rover Evoque: elke Land Rover Evoque auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Land Rover Evoque kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Land Rover Evoque auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Land Rover Evoque gaat u opLand Rover Evoqueen dat uw Land Rover Evoque veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Land Rover Evoque meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Land Rover Evoque auto:​​

Meer PK's

Harder geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Land Rover Evoque

Hoe gaat dat precies, chiptuningLand Rover Evoque?​

Bij stage one tunen Land Rover Evoque plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Land Rover Evoque aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Land Rover Evoque auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Land Rover Evoque een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Land Rover Evoque nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Land Rover Evoque chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Land Rover Evoque auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat

Goede Land Rover Evoquetuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Land Rover Evoque motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Land Rover Evoque OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Land Rover Evoque chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Evoque auto.

Hierdoor is dit een voordelige Land Rover Evoque chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Land Rover Evoque auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Land Rover Evoque auto!

Land Rover Evoque chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Evoque auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Evoque. Hierbij pas je de Land Rover Evoque auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Land Rover Evoque auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Land Rover Evoque kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Evoque auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Land Rover Evoque autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Land Rover Evoque producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Land Rover Evoque! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Land Rover Evoque eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Land Rover Evoque. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we locaties. De Mijn Chiptuning locaties kun jij hieronder bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Land Rover Evoque, zonder dat hierbij aanpassingen Land Rover Evoquebaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.