chiptuning Land Rover Discovery: elke Land Rover Discovery krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Land Rover Discovery chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Land Rover Discovery auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Land Rover Discovery auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel

Geluid klinkt sportiever

Meer plezier uit uw Land Rover Discovery​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenLand Rover Discovery?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Discovery een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Land Rover Discovery aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Land Rover Discovery engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Land Rover Discovery past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Land Rover Discovery. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Land Rover Discovery dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Land Rover Discovery nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Land Rover Discovery chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Land Rover Discovery motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Land Rover Discovery OBD chiptuning

OBD tuning Land Rover Discovery is een geliefde manier om je Land Rover Discovery auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Land Rover Discovery zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Land Rover Discovery auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Land Rover Discovery auto!

Stage 2 chiptuning Land Rover Discovery

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Land Rover Discovery er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Discovery. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Land Rover Discovery chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Land Rover Discovery.

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Diepgaande kennis over Land Rover Discovery ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Land Rover Discovery auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Land Rover Discovery producent kan veranderen en je Land Rover Discovery kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto Land Rover Discovery chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Land Rover Discovery! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer informatie over eco chip tuning Land Rover Discovery.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder kunt u al de chiptuning vestigingen bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Land Rover Discovery auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.