chiptuning Land Rover Defender: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft tuning Land Rover Defender?

Het motormanagementsysteem van uw Land Rover Defender auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Land Rover Defender kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Land Rover Defender:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenLand Rover Defender?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Land Rover Defender auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Land Rover Defender chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Land Rover Defender auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Land Rover Defender waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Land Rover Defender auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Land Rover Defender chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Land Rover Defender auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Land Rover Defender

Exclusief gebruik van de beste Land Rover Defender chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Land Rover Defender motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Land Rover Defender OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Land Rover Defender is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Land Rover Defender.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Land Rover Defender auto aanpassen. Zonder de Land Rover Defender ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Land Rover Defender chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Land Rover Defender tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Land Rover Defender auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Land Rover Defender auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Land Rover Defender. Je Land Rover Defender auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Land Rover Defender is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Land Rover Defender wordt!

Gespecialiseerde know-how over Land Rover Defender ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Land Rover Defender kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Land Rover Defender chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Land Rover Defender ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Land Rover Defender kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Land Rover Defender halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Land Rover Defender zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het Land Rover Defender chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Land Rover Defender je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over eco chiptuning Land Rover Defender.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Land Rover Defender. Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Land Rover Defender) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning locaties kun jij beneden vinden Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Land Rover Defender.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Land Rover Defender auto en bent u uw Land Rover Defender dus even kwijt.