chiptuning Lancia Ypsilon: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Lancia Ypsilon is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Lancia Ypsilon een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Lancia Ypsilon kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Lancia Ypsilon auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Lancia Ypsilon

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Lancia Ypsilon plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Lancia Ypsilon chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lancia Ypsilon auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lancia Ypsilon. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Lancia Ypsilon waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Ypsilon auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Lancia Ypsilon in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Lancia Ypsilon chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lancia Ypsilon auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Lancia Ypsilon auto wordt!

Methodes voor Lancia Ypsilon motor tuning:

Voor het Lancia Ypsilon motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Lancia Ypsilon OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Ypsilon is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Lancia Ypsilon auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Lancia Ypsilon chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Lancia Ypsilon. Zonder de Lancia Ypsilon ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Lancia Ypsilon auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Lancia Ypsilon auto!

Lancia Ypsilon chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Lancia Ypsilon tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Ypsilon auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lancia Ypsilon chiptuning. Hierbij pas je de Lancia Ypsilon auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Lancia Ypsilon haalt.

Deze vorm van chiptuning Lancia Ypsilon is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Lancia Ypsilon fabrikanten ook. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Lancia Ypsilon fabrikant je Lancia Ypsilon kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Lancia Ypsilon producent het maximale uit je auto Lancia Ypsilon halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Lancia Ypsilon je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle info over eco chip tuning Lancia Ypsilon.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Lancia Ypsilon) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Lancia Ypsilon chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de chiptuning vestigingen zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.